Print care instructions

Hoe moet ik mijn bedrukte kleding wassen?
Wij gebruiken de nieuwste DTG-druktechnologie (direct-to-garment) om een breed scala aan bedrukbare kleding en designkleuren aan te bieden tegen een betaalbare prijs. De DTG-inkt in dit proces verschilt van de inkt die door zeefdrukkers wordt gebruikt. Houd er rekening mee dat de onderhoudsinstructies van de oorspronkelijke fabrikant geen rekening houden met het DTG-drukproces.

Wees op uw hoede voor het wassen en drogen op een hoge stand, vooral wanneer het kledingstuk van 100% katoen is. Wasbeurten op hoge temperatuur kunnen de afdruk vervagen en barsten, en een droger op hoge temperatuur kan het kledingstuk krimpen en de afdruk beschadigen.

Om de levensduur van uw eigen bedrukking te verlengen, raden wij u aan de onderstaande onderhoudsinstructies te volgen:

Machinewas koud, binnenstebuiten, voorzichtig met een mild wasmiddel en soortgelijke kleuren. Gebruik alleen niet-chloorbleekmiddel, indien nodig. Geen wasverzachters. Drogen in de droogtrommel laag, of drogen in de droogtrommel voor de langste levensduur. Koel het strijkijzer indien nodig binnenstebuiten. Strijk de decoratie niet met een strijkijzer. Niet stomen.

Sublimatiekleding kan op elke temperatuur worden gewassen zonder de kwaliteit aan te tasten. Maar we raden u aan om met soortgelijke kleuren te wassen, omdat de polyesterstof de kleuren kan doen overlopen. Hoge temperaturen tijdens het wassen en drogen kunnen de stof doen krimpen.

Subscribe