Ruilen & retourneren

Retourneren
Onze polis duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Als u besluit dat u een terugbetaling wenst, neem dan contact op met ons team via onze live chat of @ support@theteeplanet.com.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retournering. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet geretourneerd worden. Ook accepteren wij geen producten die intieme of sanitaire goederen, gevaarlijke stoffen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:
Cadeaubonnen
Downloadbare softwareproducten
Enkele gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Om uw retourzending in te vullen, hebben wij een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke terugbetalingen worden toegekend (indien van toepassing)
Boek met duidelijke tekenen van gebruik
CD, DVD, VHS-band, software, videospelletje, cassetteband of geopende vinylplaat
Elk item dat zich niet in zijn oorspronkelijke staat bevindt, is beschadigd of ontbreekt door redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Restituties (indien van toepassing)
Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te informeren dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u bent goedgekeurd, dan wordt uw restitutie verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een creditering van uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geplaatst.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geplaatst.
Als je dit alles hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via support@theteeplanet.com.

Verkoop van artikelen (indien van toepassing)
Alleen artikelen met een normale prijs kunnen worden vergoed/geretourneerd, verkoopartikelen kunnen helaas niet worden vergoed/geretourneerd.

Ruilen (indien van toepassing)
Wij vervangen alleen artikelen die defect of beschadigd zijn. Als je het moet ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar support@theteeplanet.com en we zullen het direct gesorteerd krijgen.

Geschenken
Als het artikel bij aankoop werd gemarkeerd als een geschenk en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt je een cadeaubon toegestuurd.

Als het artikel bij aankoop niet als een cadeau was gemarkeerd of als de bezorger de bestelling later zelf heeft laten bezorgen, sturen wij een terugbetaling naar de bezorger van het cadeau en hij of zij zal dan op de hoogte worden gesteld van je retourzending.

Verzending
Om uw product terug te sturen stuurt u ons een mailtje @ support@theteeplanet.com

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, kan variëren.

Als u een artikel van meer dan $75 verstuurt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Subscribe